Piyano Kursu; Yetişkinlere özellikle ilkokul seviyesindeki öğrencilerimize yönelik olarak açtığımız bir kursumuzdur. Müzik yeteneği olan öğrencilerimiz farklı  bir enstrüman ile tanıştırarak müzik yeteneklerini ortaya çıkarmaktadırlar.  Sosyal ve sanatsal olarak kendilerini geliştirebilmektedirler.

Amigurimi Kursu; Tığ örücülüğü tekniği ile yapılan bir kursumuzdur. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik meteryeller üretilmektedir. Bebek yapımı, çanta yapımı gibi çalışmaların ev ekonomilerine katkıda bulunması için ürünler satış yapılmaktadırlar.

Çiinicilik Kursu; Geleneksel Türk motiflerini kullanarak seramik üzerine işleme tekniği ile yapılan bir kursumuzdur. Yetişkinler ince el kaslarını geliştirmekte, beyin jimlastiği yaparak kendilerini daha aktif bir şekilde günlük yaşamlarına  ve ürünlerin satışlarını yaparak ev ekonomilerine destek sağlamaktadırlar.

Türk Halk Müziği Kursu; Özellikle 50 yaş üstü kursiyerlerimize yönelik bir kursumuzdur. Kursiyerlerimiz emeklilik hayatlarında sosyal yaşamlarını sürdürebilmek için kalabalık arkadaş ortamlarında bulunmaları için fırsat bulmaktadır. Müzik yeteneklerini geliştirebilmektedirler.