DÜZCE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

157.000 € Bütçeli "Let Everybody Inside" Projemiz Türk Ulusal Ajansı Tarafından Kabul Edildi

157.000 € Bütçeli "Let Everybody Inside" Projemiz Türk Ulusal Ajansı Tarafından Kabul Edildi

      2017 yılı Erasmus+ teklif çağrısı kapsamında Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülecek olan “Let Everybody Inside” başlıklı, 157.000 € bütçeli KA2 stratejik ortaklık projesi Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

       Proje yurt dışı ortak ülkeleri İtalya ve Portekiz olup, ulusal ortaklar Bolu, Iğdır ve Kilis Milli Eğitim Müdürlükleri, Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Düzce RAM, Yeşiltepe İlkokulu, İsmetpaşa Ortaokulu’dur.

       2019 yılı Temmuz ayı sonunda sona erecek projemizde ortak kurumlarda çalışan personelin göçmen ve mültecilere yönelik yaklaşım becerileri artırılacak, mülteci, göçmen ve sığınmacı çocukların ve ailelerinin sosyal entegrasyonunu sağlamak için dil eğitimleri verilecek. Ebeveynlerin ve çocukların sosyal bütünleşmesini kolaylaştıran ortak bir eylem planı hazırlanacak, özürlü mülteci, göçmen ve sığınmacı öğrenciler tespit edilip ilgili özel eğitim okullarına yönlendirilecek, ortak okullarda eğitim gören mülteci, göçmen ve sığınmacı öğrencilere yönelik sosyal faaliyetler düzenlenecek, programa katılan ortak kurumların tüm mülteci, göçmen ve sığınmacı ebeveynleri, öğrencileri ve çalışanları arasında eşgüdüm sağlamak için sosyal entegrasyon merkezi açılacak.

Valilik Binası İl Milli Eğitim Müdürlüğü / DÜZCE - 0380 524 13 80 - 0380 524 13 81 - 0380 524 13 82

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.