DÜZCE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Çerçevesinde Öğretmenlerimize Yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimleri Planlandı

2023 Eğitim Vizyonu Çerçevesinde Öğretmenlerimize Yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimleri Planlandı

İl Milli Egitim Müdürümüz Murat YİĞİT, Şube Müdürümüz Ahmet YAKUPOĞLU ve Müdürlüğümüz Ar-Ge birimi Akıl ve Zeka Oyunları Koordinatör Öğretmeni Bekir GÜRLER İlimiz genelinde bulunan Zeka Oyunları, Akıl ve Zeka Oyunları ve Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitici Eğitimi Sertifikasına sahip ögretmenlerimiz;  Arsal Anadolu Lisesi ögretmeni Hulya SEVGİ, Çakırlar Ortaokulu ogretmeni Bilal BİRİNCİ, Konuralp İlkokulu ogretmeni Aynur GÖRGÜLÜ ve Cumayeri Mehmet Metin İlkokulu ogretmeni Yakup AHAT ile Müdürlüğümüz Makamında bir araya gelerek planlama toplantısı gerçekleştirdiler.

2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde ilimizde 81 okulumuzda Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi kuruldu. Toplantıda da kurulan bu Analitik Düşünme Becerileri Atölyeleri'nin verimli kullanımı için yapılmasi gereken çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Ogretmenlerimizden atölyeleri daha verimli kullanmak isteyenlere yonelik gelen talepler uzerine, öğretmenlerimize yönelik yapılması planlanan hizmetici egitim faaliyetleri ile ilgili detaylar görüşüldü.

10-10-2019

Valilik Binası İl Milli Eğitim Müdürlüğü / DÜZCE - 0380 524 13 80 - 0380 524 13 81 - 0380 524 13 82

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.