DÜZCE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme İşlemleri İçin Güncel Kontenjanlar

2022 Yılı  İlk Defa Yönetici Görevlendirme İşlemleri İçin Güncel Kontenjanlar

 

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına  Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında ve görevlendirme takvimi doğrultusunda İlimiz eğitim kurumlarına Müdür, Müdür Başyardımcı ve Müdür Yardımcısı olarak İlk Defa görevlendirilecek başvuruları alınacaktır.

             Başvurularda adayların bilgileri MEBBİS'ten alınacağından MEBBİS bilgilerinin güncel, doğru, eksiksiz ve tam olması gerekmektedir. Adaylar, güncelleme işlemlerini başvurular bitmeden (27/06/2022 tarihinden) önce yapmak zorundadır. Başvurular bittikten sonra yapılacak güncelleme istekleri dikkate alınmayacaktır.

Adaylar MEBBİS bilgilerinin güncellenmesinden sorumludur.

             Ayrıca www.duzce.meb.gov.tr adresinden yapılacak tüm duyuruların takip edilmesi  gerekmektedir.

Başvuracak yönetici adayları, belgelerini aşağıda yer alan açıklamada belirtildiği şekilde hazırlayarak  ve başvuru çıktısının onaylı bir suretinin de eklemesi gerekmektedir.

 

AÇIKLAMA

1) Adayın MEBBİS  EK-1  başvuru çıktısının onaylı bir sureti ile ilgi (a) yönetmelik ekinde yer alan EK-1 belgesinden puan alacağı tüm belgelerinin (Öğrenim Belgesi, Hizmet Cetveli, Ödül, Ulusal Hakemli dergide makalesi yayınlanmak v.b.)  "Aslı Gibidir" olan onaylı örneklerinin eklemesi.

2)EK-1 deki yer alan puan sıralamasına göre plastik telli bir dosyada hazırlanması.

3)Dosyalanan belgelerin üzerine  belgenin hangi puan için  dosyalandığı hususunda not yazılması.

4)Erkek adaylardan asker öğretmenlik yapanlar için Askerlik Terhis belgelerininde asker öğretmen olduğu bilgisi yer almalı ve bu belgenin kurumumuza gönderilecek dosyaya eklenmesi gerekmektedir.

 

  

2022 Yılı  İlk Defa Yönetici görevlendirme kapsamında Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcısı münhal bulunan eğitim kurumları (Proje okulları hariç)  listesi için tıklayınız.

2022 Yılı  İlk Defa Yönetici görevlendirme takvimi için tıklayınız.

Valilik Binası İl Milli Eğitim Müdürlüğü / DÜZCE - 0380 524 13 80 - 0380 524 13 81 - 0380 524 13 82

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.